Cashmere Color

Dec 13, 2021 6:00:33 PM

Den Mest delikate pigmenteringsprosessen for Great Lengths hår.
Vi er stolte av vår delikate hårfargingsprosess, Hentet fra teknikken som brukes for kashmir, ettersom det er grunnleggende å oppnå den ultimate kvaliteten på produktene våre.

Den typiske metoden for å bleke hår ved hjelp av ammoniumderivater skader skjellaget og ødelegger dermed hårets tekstur og tilstand. Blekemiddelet skader også håret og etterlater det ugjennomsiktig og skjørt. I stedet er pigmenteringsprosessen til Great Lengths´ hår like skånsom som pigmenteringen av det mest dyrebare garn av alle; kashmir.

Vår avpigmenteringsprosess skader ikke håret og tillater fjerning av det svarte pigmentet uten å endre kvaliteten på håret. Vi fjerner heller alle pigmenter fra håret, istedet for å ødelegge det som skjer i en ammoniakk-avfargingsprosess, som er like raskt og billig.

Takket være vår skånsomme avpigmenteringsprosess, bevares hårets strukturelle tilstand og tekstur opprettholdes, i tillegg til den silkeaktige følelsen av jomfruhår. Og det nye pigmentet har et rent, tomt rom å okkupere.Dette sikrer at molekylet sitter skikkelig og dermed vil ikke fargen falme ut.... akkurat som din kashmirgenser!

Great Lengths var det første selskapet i verden til å bruke dennemåten for behandling av menneskehår; denne prosessen, utført på jomfruhår med ekstraordinær integritet, garanterer enestående kvalitet. Hvis du gjør det, vil håret tåle den mest dynamiske livsstilen og enhver etterfølgende kjemisk behandling, og bevare fargeintensiteten og livskraften

 

 

Photo by Jean Philippe Delberghe @ unsplash.com