Great Lengths and Little Princess Trust teamed up

Dec 14, 2021 4:26:16 PM

partnerskab for at gøre børns drømme til virkelighed
Hårtab kan være en smertefuld oplevelse for voksne og i endnu højere grad for mindre børn, som lever med en særlig følsomhed, og det er derfor vi samarbejder med
The Little Princess Trust.

 

Little Princess Trust

Little Princess Trust giver gratis parykker af ægte hår til børn og unge mennesker op til 24 år, som har mistet deres eget hår på grund af kræft eller andre omstændigheder.

Introduceret af James Henderson, salonejer af M Hair, Nottingham, blev vores partnerskab etableret ud fra vores opgave om at tilbyde 100% etisk hentet, sporbart, førsteklasses hair extension af menneskehår. Fra dette, har Little Princess Trust eksklusivt accepteret donationer af Great Lengths hår for at lave parykker til børn og unge mennesker, som har behov for det.


Vi har samarbejdet med Little Princess Trust i årevis, i England og Irland, og bidrager til produktion af parykker af naturligt hår.


Ved at gøre det, fremmer vi genbrug af brugte extensions, som i stedet for at blive smidt ud, bliver til helt nye produkter, klar til brug igen.


Brugte extensions samles på vores distributionssted i London og sendes derefter til godgørende formål. Vores donationsordning er tilgængelig i mere end 1.500 Great Lengths saloner i UK og Irland, og vi ekspanderer vores partnerskaber rundt i verden

Vi vil benytte lejligheden til at takke alle, der har doneret sine Great Lengths extensions.

 

Du kan spille en vigtig rolle ved at hjælpe til med at genoprette tilliden hos børn, der lider af kræft og pletskaldethed.

 

Photo by Caroline Hernandez @ unsplash.com