Vi er et B Corp

Jan 28, 2022 5:52:08 PM

The spirituality of the Nature

 

I en stadig mere udviklet og fartsfyldt virkelighed, ser vi efter en intim og mindre hektisk dimensjon, hvor vi kan bremse ned og sætte pris på livskvaliteten.
 
Den amerikanske poeten Emily Elisabeth Dickinson har gjort denne filosofi til en livsstil, og vælger at bruge tiden sin borte fra byens forfengelighed.
 
I denne introspektive tankegang skrev hun dikt der naturen er et tilbagevendende tema, fordi det anses som nøglen til at låse op døren til meditation.

 

Nature is what we see

 

“Nature” is what we see—

 The Hill—the Afternoon—

 Squirrel—Eclipse—the Bumble bee—

 Nay—Nature is Heaven—

 Nature is what we hear—

 The Bobolink—the Sea—

 Thunder—the Cricket—

 Nay—Nature is Harmony—

 Nature is what we know—

 Yet have no art to say—

 So impotent Our Wisdom is

 To her Simplicity.

 

Naturen er overalt, og vi kan oppfatte den gennem vores sanser, beundre og mærke hennes tilstedeværelse.
Ved at hengive os til vores drifter, projiserer vi os selv ind i en åndelig dimension af indre bevidsthet, som digteren kalder Paradis.

I Paradis er vi omgivet af harmoni, men vi kan ikke udtrykke os selv ; på trods af at menneskelig visdom kan være kompleks og udviklet, er vi ikke i stand til at forklare og repræsentere naturens enkelhed.

Menneskets fremskridt og opfindelser bliver mere og mere ekstraordinære, men naturens storhed vil uden tvivl være uopnåelig.

 

I de seneste årtier har flere virksomheder besluttet følge en filosofi der respekterer verdens behov og verdier.

 

 

HVAD BETYDER AT VÆRE ET B CORP?

 

 
For os, betyder det at være B Corp at bringe etik ind i forretningen, i en cirkel hvor fællesskab, forretning og miljø er relateret til og gensidigt gavnlige.
 
At blvei B Corp er en måde at vise ansvarlighed for planeten; ved at respektere miljøet og mennesker, kan indkøbsprocessen fortsætte sin gang uden at påvirke systemet omkring os.
 
At vælge en B Corp certificeret virksomheds produkter betyder at vælge en ædel livsstil og støtte virksomhedens etiske projekt, som vil investere igen som i en evig virtuel cirkel.
 
artwork-02 eng